Læs vores FAQ nedenfor: Få Svar på Dine Hyggebekymringer!

Kan jeg sende min vare retur?

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Hvis du af hvilken som helst årsag ikke er tilfreds med dit produkt, får du pengene retur. Dette indbefatter 14 dage fra du modtager produktet. Indenfor disse 14 dage skal der gives besked per email til info@topcozy.dk hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Vi dækker også returomkostningerne, så du har altså INGEN risiko ved at afprøve vores produkter. Kunden mister ikke sin fortrydelsesret, selv om varen er blevet beskadiget eller mindre værd, fordi den har været taget i brug. Vores refunderingspolitik har kunden I fokus, da vi lever og ånder for at have glade kunder! 

Hvor lang tid kan jeg returnere mit produkt

Vi giver dig, som kunde, 14 dages returret på alle vores produkter, så du kan tage tid til at træffe den svære beslutning om, hvordan du vil forholde dig til varen. Det gør vi simpelthen for at give dig frihed til at bestemme over din livsstil og din pengepung! 

- Se venligst vores returpolitik for mere information.

Har I nogen fysiske butikker?

Man kan desværre ikke selv hente sin Cozy på nuværende tidspunkt. Alle vores Cozy's er tilgængelige igennem vores Webshop, og vi har ingen fysisk lokation… ENDNU! :)

Hvordan kontakter jeg jer?

Vil du i kontakt med os, er en enkel e-mail vejen at gå!

Vores E-mail kontakt er Info@topcozy.dk. Vi besvarer alle e-mails så vidt muligt inden for 24 timer, og arbejder så hurtigt som muligt på at vende tilbage til dig. 

Jeg har et problem med min ordre, hvad kan jeg gøre?

Er der noget galt med din ordre? Bare rolig, team Topcozy er klar til at hjælpe dig! 

Kontakt os venligst om problemet, og for at løse tingene hurtigt beder vi dig at tage billeder af produktet, så vi kan hjælpe med at identificere, hvad der er sket. 

Kontakt os på mail: Info@topcozy.dk

Hvordan giver jeg feedback?

Vi stræber altid efter at være de bedste, så vi elsker at høre dine tanker om os. Hvis du har feedback til os, er du velkommen til at give en anmeldelse på Trustpilot eller sende os en e-mail på info@topcozy.dk.

Hvad er vores produkter lavet af?

Alle vores Cozy's er lavet af 100% første klasses sherpa- og flannel-fleece. Lad dig ikke narre af ordet "sherpa", dette er en fuldstændig grusomhedsfri og vegansk version lavet af 100% Polyester

Polyester er et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit materiale, der er ideelt til at holde dig varm og komfortabel. Det er også åndbart, så du kan holde dig kølig og tør, mens du nyder godt af Cozy's bløde og lækre kvalitet.

Plejevejledning

Trænger din Cozy til en vask, efter du har sovet, boet og spist i din Cozy!

For at bevare vores Cozy's bløde stof så længe som muligt, anbefaler vi følgende plejeinstruktioner:

  • Maskinvask ved 30 grader
  • Tørring skal ske ved lav varme eller lufttørring.
  • Brug kunne mildt rengøringsmiddel godkendt til uld/silke.
  • Undgå at blande med andre farver
  • Stryg ikke
  • Må ikke bleges

Hvad er størrelsen på jeres Cozy's?

Vores fantastiske Cozy's er en onesize størrelse som passer til de fleste. Designet på er vores Cozy's har en fantastisk pasform, lavet af superblødt materiale, du føler dig godt tilpas i hele dagen lang. Vores onesize størrelser passer fra 13 år og helt op til en 6XL.

Er jeres Cozy's veganske?

JA! - Alle vores Cozy's er lavet med grusomhedsfri vegansk sherpa-fleece og flannel-fleece, så det føles som du allerede er under dynen :)

Har I tilfredshedsgaranti?

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden for 14 dage og få dine penge tilbage.

Skriv for hjælp – Vi ser frem til at høre fra dig!